Taitolennon syysleiri Oripäässä 17.-19.9.

Tämä leiri on erinomainen tilaisuus tulla tutustumaan taitolentoon ja päästä kokeilemaan lajia. Ne joilla ei ole omaa konetta, pääsevät kokeilemaan lajia RV-4 ja Extra 300 koneilla opettajan kanssa kohtuullista korvausta vastaan. Kokeiluista kannattaa sopia hyvissä ajoin ottamalla yhteyttä yhdistyksen hallitukseen tai Jyri Mattilaan.

Tällä leirillä on tarkoitus tutustuttaa uusia ilmailuihmisiä lajiin, ja madaltaa lajin jo löytäiden kynnystä osallistua kisoihin! Kisapilottien ohjelmat hierotaan kisakuntoon valmentajilta ja tuomareilta saatavan palautteen avulla.

Ne, jotka ovat Oripäässä jo olleet, tietävät että sieltä löytyy kaikki valmiina, joten muuta ei tarvitse tehdä kuin saapua paikalle. Majoitustilaa on mökkimajoituksena 10e/yö sisältäen kummankin saunan ja muut leirialueen palvelut. Muualta saapuville koneille järjestyy myös hallitilaa. Ruokailut järjestetään jo tutun kaavan mukaan niin, että aamiainen, lounas ja iltapala on kerhorakennuksessa. Jos kauppareissulle on tarvetta, kyyti järjestyy aina myös niille, jotka saapuvat koneilla. Aamiaisen ja iltapalan hinta noin 3e ja lounas noin 7e, ja syödä saa niin paljon kuin vain jaksaa. Jääkaappiin varataan myös voileipä- ja välipalatarvikkeita, jotta jokainen voi syödä parhaaksi katsomanaan aikana. Myös kaikki muu tarvittava esim. kahvit, pullat, makkarat ja saunajuomat löytyvät omakustannehintaan.
Oripään lentokentältä saa polttoainetta, kerho lähettää polttoaineesta laskun jälkikäteen. Tietoa Oripään kentästä löytyy Turun lentokerhon sivuilta kohdasta Turun lentokerho/Oripään lentokenttä. 
 
Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittakaa:
-arvioitu saapumisaika
-majoittujien määrä
-ensimmäisen ruokailun ajankohta
-erityistoiveet ruokailuista
Muistakaa ilmoittautua!
mattila.jyri(a)gmail.com
Siis kaikki lentäjät, tuomarit, avustajat ja muuten lajista kiinnostuneet tervetuloa taitolennon kevätleirille Oripäänlentokentälle!